Zpět na blog

Co vše představí Kornfeil na IBA 2018?

1 039 vystavovatelů z 57 zemí světa. 77 814 návštěvníků ze 167 států planety. To je v řeči čísel největší mezinárodní pekařský veletrh na světě. Veletrh IBA 2018, který se uskuteční od soboty 15. do čtvrtku 20. září v Mnichově, je největší pekařskou událostí posledních tří let. Přijďte si přivonět k novinkám v oboru a nezapomeňte přitom zavítat na expozici Kornfeil. Představíme vám například novou tunelovou pec, laserové značení a budeme i péct.

Nová pásová pec ThermoLine Turbo GTX

Na veletrhu představíme novou termoolejovou tunelovou pec ThermoLine Turbo GTX. Pec představuje revoluční řešení pro pečení sladkého pečiva, jako jsou muffiny, bábovky nebo jiné produkty, které vyžadují přesnou teplotní křivku s možností změny teplot v každé fázi pečení.

Laserové značení v akci

Nová technologie laserového značení pečiva umožňuje odlišit se od konkurence. Zákazníci nyní svůj oblíbený chleba lépe najdou – výrobci na pečivu zanechají své logo nebo zákazníkům popřejí dobrou chuť či hezký den.

Pečení u dobré kávy

Pekaři z celého světa připraví na peci ThermoStar Classic kváskový chleba, francouzské bagety i italské ciabbaty. Vychutnáte si také výbornou kávou z řemeslné pražírny Fabrica de café.

Sejdeme se na stánku Kornfeil. Těšíme se na vás.