Rodinná firma

Kdo jsou Kornfeilovi

Rodina Kornfeilových se od počátku devadesátých let věnuje pekárenskému byznysu. U zrodu firmy dodávající pekařské technologie do zemí po celém světě stál Karel Kornfeil se svým bratrem Vojtěchem. V průběhu času nadchli pro pekařský obor celou rodinu. Společně vybudovali z malého jihomoravského podniku se třiceti zaměstnanci rozsáhlou firmu, ve které se o výrobu a vývoj pecí stará více než 140 zaměstnanců.

Není důležité, zda chce pekař péct dvacet nebo tisíce kusů chleba denně, chce zákazníkům dopřát klasický český bochník, francouzskou bagetu nebo italskou foccaciu, tým Kornfeilů vždy najde řešení pro malé, střední i velké průmyslové pekárny.

Kornfeilovi důsledně dbají na to, aby zůstala zachována řemeslná kvalita všech pekařských pecí. Zároveň ale vyvíjí stále nová technologická řešení, která ušetří náklady na výrobu.

Pekárenská zařízení Kornfeil tak mezi prvními na světě začala recyklovat odpadní teplo z pecí. To využívá k vytápění kynáren a dalších zařízení.

Pekárny Kornfeil dnes používají pekaři nejen po celé České republice, ale také například na Manhattanu.

Reference
Kvalitní výroba

Historie a současnost

Kornfeil v číslech

Za více než 25 let působení na pekařském poli se firma Kornfeil rozrostla ze 30 zaměstnanců na 140. Pečivo z jihomoravských pecí si denně vychutnávají zákazníci ve více než 30 zemích.

Reference

Čísla

1991

Založení

V obci Čejč na jižní Moravě založil Karel Kornfeil rodinnou firmu vyrábějící pekařské pece.

140

Zaměstnanců

Rodinná firma zaměstnává vlastní dělníky, techniky i vývojáře.

30

Zemí působnosti

Pece Kornfeil pečou bochníky po celém světě.

Poctivě a tradičně

Naše filozofie a hodnoty

Hodnoty

Hodnoty
1

Záleží nám na tom, co z naší pece vyleze

Zachováváme řemeslný přístup k pekařině

2

Vše vyrábíme u nás na jižní Moravě

Ta nejmenší i největší součástka každé pece vznikla v Čejči

3

Vybíráme si kvalitní zaměstnance

Věříme zlatým českým ručičkám

4

Investujeme do inovací

Zlepšujeme výrobní procesy, vyvíjíme nové technologie