Reference
Sonoma
Zakladatelé SONOMA Bakery ještě před třiceti lety neměli ani tušení, jak upéct chleba. Po letech tvrdé práce a odhodlání se jim podařilo vybudovat jednu z nejuznávanějších australských pekáren, a to i díky naším technologiím.
Co jsme realizovali
Pro pečení širokého sortimentu chleba byla nainstalována termoolejová etážová pec ThermoStar 35/8. Díky velké akumulaci tepla v rozehřátém oleji je pec teplotně stabilní a rychle reaguje na zvýšení teploty, což ocení žitné a žitno-pšeničné chleby. Navíc díky variabilitě termoolejových etážových pecí lze v každé etáži péct jiný druh chleba i bílého pečiva.
O obsluhu pece se v SONOMA Bakery stará Asistent Com, který představuje vyšší modelovou řadu sázecího zařízení s obsluhou až devět etáží. Asistent na rozdíl od pekaře dokáže obsloužit několik etáží najednou a zároveň usnadní sázení těsta a vybírání chleba z pece.
Celý proces je řízen pomocí softwaru MultiControl, který plně převzal zodpovědnost za výrobu a zabezpečil stálou kvalitu produktů. Řešení MultiControl zajistilo pekárně SONOMA bakery produktivní výrobu jak velkých sérií jednoho druhu chleba, tak širokého sortimentu tradičních řemeslných chlebů, bílého pečiva a kaiserek.
Projekt