Reference

Der Bäcker Feihl

Místo: Německo Termín: 2018 Velikost: Střední pekárna

Již v roce 1895 založil Wolfgang Feihl rodinný podnik v Pöllingu – Der Bäcker Feihl. Výrobu v této pekárně určuje již po čtyři generace láska k řemeslnému zpracování chleba. Za křupavou kůrkou a dobrou pórovitostí chleba však nestojí pouze 240 zaměstnanců, ale také moderní technologie, které zajišťují stejnoměrnost pečení.

Co jsme realizovali

Středobod celé pekárny je plněautomatická chlebová linka naší výroby se dvěmi šestietážovými cyklotermickými pecemi Variant a termoolejovou pecí ThermoStar Top Crust, která zkrátí dobu pečení o 15–20 %. Díky přívodu předehřátého čerstvého vzduchu tak lze na stejné ploše upéct více kilogramů chleba.

Dvě termoolejové pece ThermoMax poslouží při pečení bílého pečiva a speciálních chlebů, díky termooleji zůstává pečivo vláčné a nevysušuje se.

Pekárně slouží inteligentní pomocník Asistent Line, který představuje nejvyšší řadu sázecího zařízení s vysokým pečným výkonem. S jeho pomocí tak lze zvládnout 24hodinový provoz a obsluhu až šesti etážových pecí.

Součástí linky je také EkoBlok, který přispívá k ochraně životního prostředí tím, že veškerou odpadní energii přemění na horkou vodu. Tu lze využít k vytápění kynárny.

Máte zájem o naše servisní služby?