Produkty

Kontinuální kynárny

SPECIÁLNĚ VYVINUTY PRO ETÁŽOVÉ A PRŮBĚŽNÉ PEKAŘSKÉ PECE KORNFEIL.

V plně-automatických kynárnách je proces kynutí řízen programově prostřednictvím softwaru MultiControl.
Každý návrh kontinuální kynárny je řešen individuálně na základe potřeb zákazníka.

 

ZÁVĚSOVÉ S OŠATKAMI

  • Vhodné pro žitné a žitno-pšeničné chleby
  • Pedikové ošatky různých velikostí a tvaru
  • Šetrné vyklápění z minimální výšky pro zachování správného tvaru
  • Sortimentní výroba chlebu s vysokým i nízkým podílem žita
  • Kombinace oválných i kulatých ošatek
  • Široký sortiment gramáže od 500 do 1200 g
  • Pracovní šířka 1800–3000 mm

 

PRŮBĚŽNÉ SE ŽLABY S TEXTILNÍ VLOŽKOU

  • Určeno pro mechanizovanou výrobu pšeničných produktů
  • Výkon od 800 do 5000 ks výrobku za hodinu
  • Pracovní šířka 1800–3000 mm

 

KYNUTÍ NA PEČNÝCH PLECHÁCH

  • Ideální pro výrobu sladkého pečiva, baget a speciálních produktů
  • Automatické osazování na plechy i odebírání z plechu
  • Robotické ovládání
  • Volitelná doba kynutí od 40 do 120 minut

 

DESKOVÉ KYNÁRNY

  • Vyvinuto pro volně kynuté pšeničné produkty typu ciabatta,
    pizza atd.
  • Plně automatický provoz s vysokou produktovou variabilitou
  • Volné kynutí na platech s automatickým osazením i odebíráním
    nakynutých výrobku
  • Fixní nebo proměnná doba kynutí (40–120 min) při nižší teplotě
    např. 25–26 °C

 

 

Prohlédněte si produkt na jedné z našich referencí

Dozvědět se více
  • Nejvyšší stupeň průmyslové automatizace ve vaší pekárně
  • Nízké energetické náklady na provoz
  • Vše řízeno společným ovládacím systémem MultiControl
  • Využití odpadní energie z pekařských pecí
  • Zvlhčování ultrazvukem nebo z centrálního rozvodu páry
  • Doplňkové chlazení kompresorem
  • Vizualizace a archivace procesu kynutí
Chcete vědět více?

Zaujalo Vás něco?

Zavolejte nebo napište.