Produkty
Kontinuální kynárny
SPECIÁLNĚ VYVINUTY PRO ETÁŽOVÉ A PRŮBĚŽNÉ PEKAŘSKÉ PECE KORNFEIL.
V plně-automatických kynárnách je proces kynutí řízen programově prostřednictvím softwaru MultiControl.
Každý návrh kontinuální kynárny je řešen individuálně na základe potřeb zákazníka.
ZÁVĚSOVÉ S OŠATKAMI
- Vhodné pro žitné a žitno-pšeničné chleby
- Pedikové ošatky různých velikostí a tvaru
- Šetrné vyklápění z minimální výšky pro zachování správného tvaru
- Sortimentní výroba chlebu s vysokým i nízkým podílem žita
- Kombinace oválných i kulatých ošatek
- Široký sortiment gramáže od 500 do 1200 g
- Pracovní šířka 1800–3000 mm
PRŮBĚŽNÉ SE ŽLABY S TEXTILNÍ VLOŽKOU
- Určeno pro mechanizovanou výrobu pšeničných produktů
- Výkon od 800 do 5000 ks výrobku za hodinu
- Pracovní šířka 1800–3000 mm
KYNUTÍ NA PEČNÝCH PLECHÁCH
- Ideální pro výrobu sladkého pečiva, baget a speciálních produktů
- Automatické osazování na plechy i odebírání z plechu
- Robotické ovládání
- Volitelná doba kynutí od 40 do 120 minut
DESKOVÉ KYNÁRNY
- Vyvinuto pro volně kynuté pšeničné produkty typu ciabatta,
pizza atd. - Plně automatický provoz s vysokou produktovou variabilitou
- Volné kynutí na platech s automatickým osazením i odebíráním
nakynutých výrobku - Fixní nebo proměnná doba kynutí (40–120 min) při nižší teplotě
např. 25–26 °C
Prohlédněte si produkt na jedné z našich referencí
Dozvědět se více- Nejvyšší stupeň průmyslové automatizace ve vaší pekárně
- Nízké energetické náklady na provoz
- Vše řízeno společným ovládacím systémem MultiControl
- Využití odpadní energie z pekařských pecí
- Zvlhčování ultrazvukem nebo z centrálního rozvodu páry
- Doplňkové chlazení kompresorem
- Vizualizace a archivace procesu kynutí