V Inpeko zlátne chléb v nových pecích
Investiční rozhodnutí o nové výrobní technologii nikdy není jednoduché a vždy mu předchází důkladná příprava a rozbor, který vyhodnotí hlavní…
Používáte zastaralý prohlížeč. Prosím aktualizujte Váš prohlížeč, nebo kontaktujte Vaše IT oddělení. Děkujeme.
Blog
Investiční rozhodnutí o nové výrobní technologii nikdy není jednoduché a vždy mu předchází důkladná příprava a rozbor, který vyhodnotí hlavní…
Minulý týden v naší testovací pekárně proběhl dvoudenní workshop pod vedením známého německého pekaře Thomase Leefena. Testovací pekárnu si můžete pronajmout…
Těsto na mazance se podle tradice zadělává na Bílou sobotu ráno a na žádném stole by o Velikonoční neděli neměl…
V tomto roce se budeme účastnit hned několika veletrhů. Potkáme se na některém z nich? Těšíme se. 24.–27. 1. 2019…
I přestože jsme začínali jako malá skupina bývalého JZD, konstruktéra a pár zámečníků, dnes je nás trochu víc, je nás…
K dispozici ihned Termoolejová linka vhodná na výrobu chleba i ciabatty, kterou jsme představili na IBA 2018 v Mnichově je připravena ihned…
1 039 vystavovatelů z 57 zemí světa. 77 814 návštěvníků ze 167 států planety. To je v řeči čísel největší…
Nerudovská otázka. Tentokrát je řeč o odpadním teple. Odpadní teplo vzniká při řadě výrobních procesů v nejrůznějších průmyslových odvětvích, a…